sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Uintileirillä Helsingissä

Vietin tänä tänä viikonloppuna omatoimista uintileiriä Helsingissä ystäväni Annan kanssa. Voi että kun oli kivaa! Koko viikonlopun sai vain keskittyä uintiin, syömiseen, lepoon ja kehonhuoltoon. I-H-A-N-A-A!

Uintileiri alkaa nyt!
HUOM! Katso lippusiimoja, ne näyttää sen miten paljon siellä tuuli! :D

Viikonloppuna tuli yhteensä 4 uintitreeniä, 1 vatsatreeni ja paaaljon kävelyä aina hallille ja takaisin. Kaikki treenit uimme Helsingin uimastadionilla. Stadikka oli viimeistä viikonloppua auki. Kesällä kävin siellä elämäni ensimmäisen kerran uimassa ja kyllä se vaan on siistiä uida ulkoaltaassa, vaikka Suomen sää on mitä on. Happi kulkee ihan eri tavalla ja saa aurinkoa, ainakin vähän. ;) 

Perjantaina kävimme myöhään illalla uimassa, oli pimeää ja ulkotulia oli altaan reunoilla kun siellä vietettiin Kuutamouintia. Sää oli kyllä aivan kamala! Satoi, tuuli tai oikeastaan myrskysi, mutta silti siellä oli paljon väkeä! Eli monta muutakin hullua oli uimassa! :D Oli kyllä tosi spooki fiilis.


Lauantaina treenailtiin pariin otteeseen altaassa, mitä en ole tehnyt sitten varmaan 5 vuoteen! Ja sen väsymyksen tunteen kyllä tunnistin ja en tykännyt. Tuota väsymis fiilistä en ole kaivannut. Pystyn hyvin treenaamaan päivässä vaikka kolme kertaa, mutta yksi uinti päivässä riittää. Uinti vaan verottaa voimia ihan eri tavalla kuin mikään muu liikuntamuoto. Se väsyttää enemmän ja nälättää enemmän. Illan treenistä tehtiin vähän lyhyempi niin sen jälkeen sitten taas olikin energiaa! Energiaa syödä, kattoo leffaa ja herkutella! Ne herkut oltiin niin ansaittu! ;)

Sunnuntaiaamuna vielä käytiin uimassa kerran ja sitten lähdinkin kotia kohti. Tällä hetkellä (vielä!) suunnittelen treenit aina vasta altaalla. Teemat jokaiselle treenille olen kuitenkin päättänyt jo etukäteen. 
Meidän treenien teemat olivat tänä viikonloppuna seuraavat:
1. VESIVOIMA & NOPEUS
2. VESIVOIMA & VAELTELU
3. TEKNIIKKA & POTKUT
4. TEKNIIKKA JA NOPEUS. 
Yhteensä kilometrejä tuli 12km, mikä on minulle tosi hyvä määrä! 15 km olisi tietysti ollut vielä parempi! ;) 

Mutta tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti uintiunelmaa! 
Hyvää yötä! 

<3: Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti